Разгледайте актуалното меню на Пиво Варна

В нашето меню, ще откриете уникални гозби от много краища на света. Ястията са съобразени с наличното пиво и сме избрали кухня подхождаща най-много на живата бира. Нашата бирария предлага богат асортимент от основни ястия. Предястия, салати, гарнитури и страхотни питки и пърленки са представени детайлно. Ястията са професионално презентирани и поднесени с усмивка. Из страниците на нашето меню ще откриете също богат списък от напитки (алкохолни и безалкохолни). Голямо разнообразие от наливна и бутилирана бира и нашата гордост жива бира LUCS. За десерт, илюстративно сме представили всички сладки изкушения, придружени с алергените, за да знаете кое е най-полезно за Вас.

Какво влагаме в нашата кухня?

Нашия подбор от ястия е адекватно съобразен с предлаганите от нас напитки, така че съчетанието от храна и напитка да носи пълно кулинарно изживяване.

За кухнята ни се грижат професионални готвачи, утвърдени в своята професия. Те са готови да взривят с вкусотия всичките Ви вкусови рецептори. Те използват само качествени продукти, които лично избират за да са сигурни, че ще получите винаги най-доброто качество.

Всички ястия са илюстративно представени, детайлно описани. Те са придружени със снимков материал, за да знаете точно какво ще получите, когато поръчвате.

Ако харесвате съдържанието на нашето меню, заповядайте при нас. Намираме се под лоби зоната на хотел Golden Tulip. Можете да направите предварителна резервация, за да сте сигурни, че ще пазим място за Вас.