Ние държим на Вашата обратна връзка!

Контакти с Пиво Варна

Всички контакти с нас са важни за функционирането на нашия бизнес. В „Пиво-Варна“ искаме нашите клиенти да се потопят максимално в атмосферата на една автентична бирария. Точно затова обратната връзка е от съществено значение.

Независимо, дали искате да направите резервация, да зададете въпрос или да предложите нещо, с което да подобрим услугите си. Ние Ви приветстваме да се свържете с нас чрез контактната ни форма.

Ако искате да ни посетите, моля заповядайте в нашето заведение под лоби зоната на хотел Golden Tulip, ние Ви очакваме!

Последвай ни!

За връзка с нас

Ако имате нужда от директна обратна връзка, можете а се свържете с нас на някой от долуизброените форми за контакт. Така ще получите моментална обратна връзка и ще получите отговор на въпроса си в най-кратки срокове.

Телефон – Пиво Варна

Можете да се обадите на нашата телефонна линия, да зададете Вашите въпроси или да направите директно през мобилното си устройство – резервация. Можете да се свържете с нас на телефонен номер: 088 830 8377

Ако все пак искате да се свържете с нашата стационарна линия, може да наберете: 052 683 000, като обаждането е на цена на един градски разговор.

E-mail – Пиво Варна

Ако предпочитате контакт посредством модерните технологии, сме Ви осигурили e-mail адрес, където може да отправяте всичките си запитвания. Официалният e-mail на Пиво Варна e info@pivo-varna.com, като Вашето запитване ще бъде разгледани и отговор ще бъде върнат в най-кратки срокове.

Локация – Пиво Варна

Ако сте решили да посетите нашия обект, Ви уверяваме, че сме Ви подсигурили удобство и достъпност. Бирарията се намира под лоби бара на хотел Golden Tulip, като може да използвате паркинга на хотела ако идвате с автомобил.