Ако търсите жива бира Варна е повече от подходящо място.

При търсене на жива бира Варна може да Ви предложи много! Ние от Пиво Варна спираме вниманието Ви върху бира по белгийска рецепта, произведена в полите на Тревненския балкан. Непастьоризираната бира се отличава с оригинален вкус. Това се дължи на процесите през които преминава обработката. Характерното за живата бира е, че запазва елементи от бирената мая. Освен това пивото не минава през филтрация. Малцът и хмелът са в основата на всяка бира, но живата бира запазва най-свежото им усещане. Всяка пивоварна знае, че нефилтрираната бира е полезна, но с по-ниска трайност. Доставката на жива бира Варна може да подсигури посредством високотехнологични съдове, поддържащи ниска температура. Така можем да Ви предоставим възможността да опитате оригиналния вкус на драфт бира LUCS . Бирата се отличава с гъста и мътна консистенция и висока концентрация бирени дрожди. Това прави вкусът на нашата наливна бира толкова истински.

жива бира варна

Живата бира наистина е жива!

Има защо живата бира да се нарича по този начин. Спестената термична обработка предполага, че бактериите предизвикващи ферментация са живи. Това прави трайността на бирата по-слаба. Наличието на бактерии от своя страна спомага за извличането на канцерогенни вещества от организма. Това прави бирата много здравословна и полезна. Draft бирата не съдържа консерванти. Те се добавят в бутилираната бира за да увеличат трайността, но влияят негативно на човешкия организъм. При по-интензивните случаи, може да доведе до непоносимост към дадена хранителна група. Така живата бира освен полезна е и безопасна.

жива бира варна

Здравето на първо място!

Пиейки жива бира Варна може да се окаже своеобразен лечебен център. Драфт бира LUCS се отличава с многобройни здравословни ползи. Елементите съдържани в живата бира имат противовъзпалителни свойства. Това може да попречи на потенциално заболяване да Ви засегне или да ви излекува от такова. Поради методиката на производство, в бирата няма наличие на холестерол. Захарите от своя страна са занижени до минимални стойности. Елементите използвани в производството се влагат в медикаменти за депресия и стимулират имунната система.

жива бира варна

Обратно към традициите от вековете

Независимо дали Ви се вярва или не, бира се пие от МНОГО време. А оригиналният вкус на бирата не е масово продавания. Той е живата бира. Първите писмени доказателства датират от древен Египет. Смята се, че бирата се е зародила още от опитомяването на зърнените култури (средата на 10-тото хилядолетие преди новата ера). Някои археолози също вярват, че има връзка между раждането на цивилизацията и производството на пиво. Според някои от тях, зърнените култури са опитомени именно с тази цел.

жива бира варна

Предлагаме бутилиране за вкъщи

Изхождайки от опита си, знаем, че клиентите ни се влюбват в историята и вкусът на нашата жива бира. Затова в Пиво Варна предлагаме възможността да бутилираме жива бира. Така ще може да отнесете Вашето любимо пиво на всяко място. Също съветваме нашите клиенти да консумират пивото в много кратки срокове. Излязло веднъж извън специалните съдове на Пиво Варна, живото пиво има 24 часа срок на доферментация. След това бирата губи своите свойства.