Търсите бирария във Варна?

Ако сте ловци на незабравими моменти и търсите бирария във Варна, то Пиво Варна е правилното решение. В нашето заведение имаме правило, независимо от всичко трябва да си прекараме добре. Жива бира от най-добрата пивоварна ще зарадва всеки наш клиент. А наливната бира при нас е най-добрата в морската столица. В бирарията ни следваме 3 основни методики за доброто и незабравимо изживяване.

  1. Усмивката е най-ценното в нашето меню и е безплатно;
  2. Жива или не, бирата е фокуса на настроението;
  3. Колкото повече хапване – толкова повече хапване! „Пух“

Следвайки тези 3 фундаментални максими, Вашето позитивно настроение е гарантирано. В комбинация с неповторимата атмосфера и автентичната обстановка нашият екип ще превърне Вашето гостуване в незабравимо преживяване.

Въпреки мащаба на морската столица, да се намери уютно място готово да посрещне всяка компания и и да им гарантира незабравими моменти се оказва предизвикателство. Оказва се, че да намериш бар във Варна, където можеш да се насладиш на порция пържени картофи, халба наливна бира, гледайки футбол с приятна компания може да бъде трудна мисия. Независимо, дали е лято или зима на нашето море има място, където това е възможно. Място в нашия град, където топлата атмосфера, вкусната кухня, любимите спортни канали и бирата работят в полза на клиента. Независимо дали търсите хапване или пийване, нашата бирария Ви обещава една прекрасна обстановка, където можете да се насладите на нашата жива бира в компанията на страхотното ни барбекю.

birariq wyw warna

Усмивката е най-ценното в нашето меню и е безплатна.

Целта на нашето обслужване е, независимо от напрегнатото ежедневие да направим Вашето пребиваване весело и запомнящо се. Усмивката е част от дрес кода на нашия персонал и всячески се стараем да заредим нашите клиенти с позитивни емоции. Ако по някаква причина настроението Ви не е на позитивни честоти, сме задължени да Ви предложим нашата специална жива бира LUCS.  Първата чаша носи усмивка, втората настроение, след това незабравими или незапомнени моменти (въпрос на лични предпочитания).

Жива бира LUCS

Жива или не, бирата е фокуса на настроението.

В Пиво Варна ще откриете голямо разнообразие от алкохолни напитки, като фокуса пада върху нашата жива бира. Произведена по специална белгийска рецепта. Освен разнообразието от наливна бира в нашата бирария ще откриете и всякакъв тип друга бира. В това число и всички международни брандове.  В нашето заведение ще намерите и голяма част от световните марки като „Heineken„, „Stella Artois„, „Carlsberg“ и др.

Колкото повече хапване – толкова повече хапване! „Пух“

Апетитът идва с яденето а яденето с безкрайно вкусните ястия на нашата кухня! Кухнята на най-уютната бирария във Варна ще Ви предложи разнообразие от храна. Професионализмът на нашите майстор готвачи Ви гарантира най-вкусните ястия. Нашето меню предлага разнообразна кухня. В бирарията ще намерите всякакъв вид предястия, разнообразие от основни ястия, неповторимо вкусни десерти и полезни и пресни салати.