За ресторант във Варна, Пиво Варна се класира по всички параграфи

При търсене на подходящ ресторант във Варна, Пиво Варна изпъква на преден план. Въпреки, че официалният статут на заведението е бирария, обстановката е толкова топла, че всеки би се влюбил в нея. Атмосферата в бирария Пиво Варна е със смесени мотиви. Фокуса на интерора пада върху археологическата находка в нашето заведение. Древнохристиянската гробница в заведението е уникална по рода си и прави интериора неповторим (буквално). Като основен акцент сме поставили и нашият бар, където може да се насладите на една бърза напитка  или нашата жива бира. Обстановката е подходяща за следене на всички спортни събития, поради наличието на многобройни екрани из цялото заведение. Местата са равномерно разпределени по цялото протежение на бирарията.  Така сме осигурили нужното пространство за всеки. За Ваше улеснение, ниво над нашата бирария се намира и хотел Golden Tulip (ако все още не сте решили, къде да прекарате нощта в града).

ресторант във варна

Повече за атмосферата в Пиво Варна

Независимо дали търсите ресторант във Варна да отпразнувате Вашето събитие или искате да организирате банкет с подбрана компания, Пиво Варна е правилното решение. Нашата бирария Ви предлага възможността да направите Вашата резервация и да насрочите Вашето мероприятие. Няколко бързи клика и можете да организирате мероприятие включващо до 60 души. Масите и столовете в Пиво Варна са симетрично разположени, което освен увеличение на капацитета дава пространство на нашите посетители.

Нашето меню е е илюстративно представено на нашия уеб сайт и може да изберете Вашия куверт предварително. В него са представени богат асортимент от храна и напитки, както и детайлно описана нашата специална жива бира LUCS. Персоналът в заведението ни е професионално квалифициран и гарантира Вашият незабравим престой при нас. За да осигурим Вашият звезден престой сме подсигурили естетически прибори и качествени чаши и чинии. Така сервираните ястия са презентирани най-пълноценно. Ако планирате банкет, може да направите предварително запитване, специализирана кухня винаги може да бъде съобразена и отправена към нашите готвачи.

християнска гробница

Археологическа находка

Бирария Пиво Варна може да се похвали с уникалния си интериор. Ние сме единственото заведение, което може да се похвали с автентична, древна „Християнска гробница“ в сърцето на нашата бирария. Това е нещо, което няма да видите на което и да е друго място. Археологическата находка е датирана от специалисти от 5-ти век. Археолозите са установили, че гробницата е била част от „Некропол Одесос“ (което е и старото име на Варна). Е как да не Ви се допие старовремска бира в обстановка от преди 1500 години?

бар пиво варна

Извитият бар на заведението

Барът на Пиво Варна е специално изготвен и логически позициониран. Изгледът от високите столове на бара има пряка видимост към няколко екрана.  Извитият дизайн на бара спомага за по-добрия зрителен ъгъл. Така ще може да следите любимото си спортно мероприятие съвсем спокойно. Автентичната обстановка ще помогне да се насладите на любимата си напитка. От своя страна, вкусът на нашата жива бира LUCS е абсолютно допълнен от традиционния интериор.

маси в пиво варна

Седлова база

Ако ресторант във Варна е целта на Вашето търсене, обстановката на Пиво Варна ще задоволи напълно изискванията Ви. Капацитетът на нашето заведение е до 60 места и седловата база е равномерно разпределена в помещението. Меко и топло осветление допринася за класическият изглед на Пиво Варна. Акцентът върху дървеното обзавеждане внася уют.