наливна бира

Наливна бира в Пиво Варна

Каква наливна бира предлагаме в Пиво Варна?

Как Ви звучи халба наливна бира и порция пържени картофки? Може би като лятна приказка. Истината е, че независимо от сезона в Пиво Варна, можем да Ви предложим пиво с уникален и неповторим вкус, придружено с невероятно вкусна кухня. Наливно пиво LUCS е черешката на тортата в нашата бирария. Ако сте прочели информацията за нашата наливна бира LUCS, вероятно сте се запознали със същността й. Ако не сте, силно Ви препоръчваме да го направите.

Накратко в Пиво Варна предлагаме наливна бира LUCS, която освен, че е наливна е и жива. Отличаваща се с неповторим, истински вкус, висока мътност и полезност. Халба студена бира в нашата бирария означава съвкупност от вкусове на хмел, бирени дрожди и ечемичен малц. Живата бира в Пиво Варна е далеч от вкуса на бирата от магазина. Нашите специални, високотехнологични кегератори гарантират автентичния вкус на истинската бира. Поддържането на специалните кегове студени, гарантира запазване, качеството на пивото и факта, че Вие получавате винаги студена бира.

Колко наливно пиво можете да изпиете?

В Пиво Варна, знаем, че всеки може да се похвали с разнообразни умения в пиенето на бира. Поради тази причина сме подготвили в нашето меню различни грамажи от наливно пиво. LUCS се предлага в 3 основни грамажа. Малката наливна бира е с обем от 250 милилитра, подходяща е за всичките ни гости и най-вече за тези, които ще шофират. Всички знаем, че трябва да има утешителна награда за нашите жертвоготовници. Тази чаша е достатъчна да повдигне настроението, но да не повлияе върху трезвеността .  За средностатистическия клиент сме подготвили нашата „средна бира“ с обем от 330 милилитра. Достатъчно количество да повдигне духа на гостите ни и да внесе приятно и топло настроение. За тези които твърдят, че пият бирата с литри сме подсигурили и халба с обем 500 милилитра (наречена за кратко „Голяма бира„). Шампионите ще се радват на достатъчно количество пиво и ще се насладят на незабравими мигове.

Каква бира предпочитате?

Когато кажем, че едно пиво е наливно разбираме, че има някакви ограничения, но с LUCS не е така. В обичайния случай Ви се предлага 1 или 2 марки като едната марка е или светла или тъмна. Това затруднява избора Ви и губи интереса Ви. Жива бира LUCS се предлага в 3 основни разновидности. Типовете „Светла“, „Кехлибар“ и „Тъмна“ са съобразени с предпочитанията на всички клиенти. Те могат да бъдат съчетани с различните обеми, в които се предлага. Така можете да си поръчате 250мл, 330 мл. или 500 мл. както от кехлибар, така и от всяка друга бира. За тези, които не са сигурни, какво ще пият сме предложили и специален „Дегустационен микс за 2-ма“ от 3-те вида бира. Така ще получите всеки от вкусовете в по две чаши от 150 мл.